Kærlighedsfestival i Aarhus

danmarkshistorien.dk anbefaler: Fra i dag og frem til den 3. februar afholder Folkeuniversitetet Aarhus, i samarbejde med Aarhus' kulturliv, Kærlighedsfestival. I løbet af hele weekenden vil der være mulighed for at høre spændende foredrag om kærlighedskultur, erotik, transseksualitet og meget mere.

31.01.2013 | danmarkshistorien.dk

danmarkshistorien.dk anbefaler:

Fra i dag og frem til den 3. februar afholder Folkeuniversitetet Aarhus, i samarbejde med Aarhus’ kulturliv, Kærlighedsfestival. I løbet af hele weekenden vil der være mulighed for at høre spændende foredrag om kærlighedskultur, erotik, transseksualitet og meget mere. Arrangementerne vil foregå rundt omkring i byen på forskellige caféer og scener, hvor både forskere, skuespillere, forfattere og musikere optræder.   

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om kærlighed igennem historien, inden du tager til kærlighedsfestival, har vi her på danmarkshistorien.dk her et par forslag:

Du kan bl.a. læse om ægteskab i vikingetiden og middelalderen,seksuallovgivning før 1849 eller læse Niels Nielsens dagbog fra 1884, hvori han beskriver sin kærlighed til en pige derhjemme. Du kan også se film om P-pillens historie eller om de uægtebørn og deres mødre og fædre. Derudover kan du læse om homoseksualitetsbegrebet i Danmark, den lesbiske bevægelse og loven om registret partnerskab fra 1989.

Vi på danmarkshistorien.dk ønsker alle en rigtig god kærlighedsfestival. 

Nyhed