danmarkshistorien.dk har fundet hærværksmanden

Danmarkshistorien.dk annoncerede tidligere, at de var blevet udsat for digitalt hærværk. Aprilsnar! Til gengæld blev Danmarks flåde udsat for hærværk for 210 år siden den 2. april 1801. Begivenheden var Slaget på Reden, og hærværksmanden var Lord Nelson.

01.04.2011 | danmarkshistorien.dk

Sådan så det digitale "hærværk" i vores aprilsnar ud.

danmarkshistorien.dk har ikke været udsat for hærværk. Men i morgen den 2. april er det 210 år siden, at den danske flåde blev udsat for hærværk og led et fatalt nederlag ved Slaget på Reden. Den engelske Lord Nelson satte i kampens hede kikkerten for det blinde øje, overså signalet til at stoppe kampen og fortsatte ødelæggelsen af den danske flåde.

Nyheder fra Danmarks historie
På den splinternye forside af danmarkshistorien.dk ligger i morgen en artikel om slagets gang og baggrund for episoden. Fremover vil aktuelt indhold fra danmarkshistorien.dk være at finde på forsiden.

- Vi er glade for at kunne give danskerne aktuelle nyheder fra Danmarkshistorien. På danmarkshistorien.dk vil vi støve væsentlige episoder, kilder og artikler fra historien af og trække dem frem i lyset, når lejligheden byder sig, forklarer projektleder Lars Vognsen Jensen.

danmarkshistorien.dk kører upåklageligt
IT-ansvarlig på danmarkshistorien.dk Peter Brunbech understreger, at den nye side kører uden problemer.

- Jeg vil gerne pointere, at jeg i nat sov godt og tungt. Jeg har slet ikke behøvet at bruge mine nattetimer på hackerangreb og tekniske problemer. danmarkshistorien.dk har hele tiden kørt upåklageligt, og jeg vil blot opfordre folk til at klikke forbi vores nye side, udtaler IT-ansvarlig Peter Brunbech.

Velkommen til den opdaterede danmarkshistorien.dk.

For yderligere kontakt:
Redaktør og IT-ansvarlig
Post.doc., Ph.d., Peter Yding Brunbech.
25375290 / hispjb@hum.au.dk

Nyhed